• Den enklaste väg till ett eget fritidshus

  fritidshus

  Trädgårdsmässorna märkar början på våren. Efter vårmässorna och trädgårdsmässorna börjar planering på kommande trädgård- och sommarsäsong och många börjar också att drömma om ett eget fritidshus. Tankerna löpar mellan att köpa fritidshuset och att bygga ett och varifrån att köpa eller vart att bygga. Sådant beslut krävs att ta många saker i hänsyn.

  En nyligen studie visade att svenskarna varierar i deras sätt att använda fritidshus. Några har ett fritidshus som ligger långt från ägarens egen bostad och andra har det närä. Det finns vissa skillnader också i områdena var fritidshusena ligger. Andra vill ha deras fritidshus i mest populära semesterorten och andra vill ha den i riktig vildmarken.

  Oavsett om området var man vill ha sitt fritidshus, en sak är säker. Om man bygger sitt fritidshus sig själv, då får man ett sådant fritidshus man vill ha. Men det behöver inte vara en fruktansvärd, livslångt projekt. Ha en titt på vårt sortiment och snabbt märker du att det kan verkligen vara enkelt att bygga ett eget fritidshus. De flesta av våra timmerstugor är enkla att installera för två personer utan att anställa personal, men om du kämpar att hitta tid eller om du känner dig inte säker att bygga din timmerstuga, kan du använda vår professionell installationsservice.

  Du kommer säker att hitta ett lämpligt fritidshus från vårt sortiment. Det finns olika storlekar och modeller för att passa olika budjetter och olika användningsområden. Gemensamt för dom alla är att de är gjorda av långsam vuxit nordisk gran och de har en 5 års garanti. Paketet levereras med alla nödvändiga leveranser och kan levereras inom 7-40 dagar. Se vårt sortiment och kontakta våra experter. Det finns ännu tid att ha ett eget fritidshus för nästa sommaren!

  scroll to top