• Tid att planera inför säsong 2021

   

  Sommarhus med Terrass och Förråd Super Lucas E Tiden går fort när man har roligt, detta gäller även i pandemitider då man måste se saker för vad de är. Aldrig någonsin (de senaste 50 åren) har det hemestrats så mycket som det görs nu. Wow så roligt för svenskt näringsliv i dessa tider. Folk hyr stugor, campar, handlat lokalodlat och mycket mer där till.

  Campingindustrin har verkligen blomstrat! Många har fått bygga ut, bygga till och det är ju helt fantastiskt.

  En annan bransch som också blomstrar är timmerhus/trähus industrin, samtidigt som antalet beställda trähus ökar så ökar givetvis pressen på fabrikerna men även på själva timret som ska hinna med och räcka till. Där av kan leveranstiden vara lite längre än vanligt.

  Med detta sagt vill vi tipsa alla stugbyar, campingar mm som planerar att köpa fler stugor att göra det nu för att sen i lugn och ro off season kunna bygga och fixa.

  Här nedan kan ni se några tips på stugor som är perfekta till campingar och stugbyar.

  Tid att planera inför säsong 2021

  Martin 1 med sina 15 m2 och 70 mm tjocka väggar funkar perfekt som uthyrningsstuga, den har även ett litet rum för dusch/wc.

  Timmerstuga med loft Oklahoma

  Oklahoma med sovloft med sina 21 m2 och 70 mm tjocka väggar har med sina 3 rum och ett sovloft kapacitet att användas av en stor familj eller ett gott gäng vänner.

  Detta är bara ett axplock utav tips, vi har möjlighet att skräddarsy stugor som passar just er verksamhet. Kontakta någon utav våra säljare så hjälper dom er att hitta det bästa alternativet.

  Med en önskan om en härlig sommarsäsong siktar vi framåt mot 2021.

  scroll to top