• 15 bästsäljande trädgårdshus i 2017

  Ännu ett år har gått förbi. Här är 15 bästsäljande trädgårdshus från i fjor. Nästan hälften av listan består av helt nya modeller, lanserade i fjor. En fortsättande trend är att det är mer och mer större stugor som kommer med på listan, samt en större och växande efterfrågan på tjockare väggar och dubbelglasade fönster och dörrar.

  Trädgårdsbyggnader går mer och mer över från att vara sommarhus till användning närmast året runt. Vi har lagt märke till att dem används som en utvidgning av hemmet för hobbys eller som extra bo-utrymme. Somliga spelar biljard eller bordtennis i våra trädgårdshus, andra sätter upp ett kontor, vardagsrum eller gästrum. Våra trädgårdshus används också som träningsrum, yoga rum, studio, rum till spel eller kök och matsal. Tjocka väggar, dubbelglasade fönster och dörrar, värmeisolering och värmekälla behövs om timmerstugan ska brukas året runt.

  Under 2017 lanserade vi närmare 35 nya modeller av trädgårdshus vilket betyder att vi nu har över 200 hus att välja mellan. Under 2018 kommer vi att lansera ytterligare flera modeller med attraktiv design. I tillägg till nya modeller har vi även uppgraderat många existerande modeller för att göra dem ännu bättre, slitstarkare och mera användarvänliga. Till exempel är alla våra modeller med väggtjocklek 44-92mm numera förstärkta med metallstänger som införs genom hela väggen i alla fyra hörnen. Dem flesta husen har också tysktillverkade fönster med tilt & turn system och extra tjocka 28mm golvbrädor som standard.

  Här är listan av våra bästsäljare i 2017!!

  Paula

  Denna toppsäljare är perfekt för mindre trädgårdar. I tillägg till trädgårdsrummet får du ett stort förråd och en veranda med plats för en badtunna eller grill, allt i en prisvärd timmerstuga. Vi lagerför denna vara vilket betyder att du får varan inom 2 veckor efter beställning!

  Timmerstuga med Veranda och Förråd Paula

  Sophia

  Detta eleganta trädgårdshus kan vara stjärnan i din nästa trädgårdsfest. En altan på 4x3m är perfekt för avkoppling, middagar, grillning och mycket annat. Förutom det har du en inneryta på 10m2. Dubbelglas på dörrar och fönster kommer som standard på denna lyxiga timmerstuga.

  Sommarhus Sophia

  Eva E

  Ett 12m2 trädgårdsrum kombinerat med en veranda på 3x3m2. Dubbelglasade skjut-dörrar. Kan gott användas som ett träningsrum kombinerat med badtunna eller varför inte en kombi trädgårds-bar med grill.

  Sommarhus med Terrass Eva E

  Hansa Lounge XL

  Trädgårdskontor, studio eller hobby-rum i en modern stil med gott om naturligt ljus. Hansa Lounge XL erbjuder många möjligheter. I tillägg får du plats för grillning, lounge, badtunna eller middagar på den 2x5m stora verandan.

  Timmerstuga med Veranda Hansa Lounge XL

  Barbados

  Populärt trädgårdshus med en boyta på 20m2. Alla 4 vägghöga fönster är öppningsbara. Denna starka stuga med väggar på 44mm och dubbelglas kan användas närmast året runt som träningsrum, studio eller kontor om golv och tak värmeisoleras.

  Barbados

  Super Tom

  Multifunktionella Super Tom blev en hit från lanseringsdagen. 10m2 bo-yta plus 5m2 för trädgårdsredskap. Dubbelglasade dörrar och fönster, starka 44mm väggar för god värmeisolering och hållbarhet.

  Attefallshus Timmerstuga Med Förråd Super Tom

  Garden Snooker Room

  Detta extra stora trädgårdshus på 38m2 är designat för biljardspelare men används för en rad andra ändamål som kräver mycket utrymme. 70mm väggar förstärkta med metallstänger gör att du stugan kan användas i flera årtionden.

  Timmerstuga The Hansa Garden Room B (Trädgårds Biljardrum)

  Lucas E

  Lucas E kombinerar ett rum på 9m2 och en veranda på 3x3m i en prisvärd trädgårdsbyggnad på 6×3 m. Mellan rummet och verandan är en skjutdörr vilket betyder att hela verandans yta kan användas. Får lätt plats med en badtunna på 2,5×2,5m.

  Timmerstuga Lucas E med Veranda

  Hansa XXL + Förråd

  Ett öppet rum på 15m2, ett 4x2m förråd och en stor veranda är kombinerade i en riktigt stilig 5x8m trädgårdsbyggnad. Dubbelglasade dörrar och fönster och metallförstärkta 44mm väggar kommer som standard på denna lyxiga stuga.

  Timmerstuga Hansa Lounge XXL

  Hansa Corner B

  Upplev en helt ny nivå i ditt trädgårdsliv med Hansa Corner B. 18m2 boyta och en stor veranda på 4x4m. Dörrar och fönster med dubbelglas, extra tjockt golv på 28mm och 44mm väggar och mycket annat kommer som standard.

  Timmerstuga Hansa Corner B med Veranda

  Garden Room D

  Garden Room D används ofta som biljard- eller pingisrum men kan användas till många ändamål där extra utrymme krävs. Närmare 40m2 yta, massiva 70mm väggar, extra tjockt 28mm golv och dubbelglasade fönster kommer som standard.

  Timmerstuga Hansa Garden Room D

  Ian D

  Ian D med sina extra tjocka 58mm väggar och dubbelglasade fönster kan användas närmare året runt som kontor, extra bo-utrymme, som rum för spel eller andra ändamål. Tre öppningsbara vägghöga fönster släpper in gott om naturligt ljus och ger en bra utsikt från insidan.

  Attefallshus Ian D

  Hansa Lounge

  Med våran Hansa Lounge stuga kan du ha ett riktigt stiligt kontor eller lounge i din egen trädgård. Den stora verandan kan användas som matsal, lounge eller för en 2x2m badtunna. Som standard kommer metallförstärkta väggar på 44mm, dörrar och fönster med dubbelglas. Värmeisolering av tak och golv tillsammans med uppvärmning möjliggör året runt användning av stugan.

  Attefallshus Timmerstuga Hansa Lounge

  Linda

  Våran populära medelstora Linda modell har en yta på 16m2. Alla fönster är öppningsbara. Metallstärkta 44mm tjocka väggar kommer som standard, alla fönster och dörrar har dubbelglas.

  Attefallshus Linda 16 m2

  Nora E

  Nora E med sin stora veranda är ett av våra finaste trädgårdshus. En altan skyddar terrassen mot regn och sol, i tillägg är en sida av terrassen skyddad av en vägg som också ger avskildhet. Nora E är designad med en skjutdörr vilket sömlöst förenar verandan med rummet och gör att dörren inte är i vägen när man har den öppen under sommarvärmen.

  Attefallshus Nora E

  scroll to top