Största fördelarna med att köpa våra timmerstugor

Våra stugor har så många premiumfunktioner och toppspecifikationer inkluderade som standard att du kommer ha väldigt svårt att hitta en likvärdig någon annanstans som inte har ett högre pris! Titta bara på några av våra standardfunktioner:
Tysk tillverkade turn och tilt fönstersystem Tysk tillverkade turn och tilt fönstersystem med flera låspunkter säkerställer bästa användarkomfort, säkerhet och utökad livslängd. Härdat säkerhetsglas i dörrar och fönster Härdat säkerhetsglas i dörrar och fönster garanterar hållbarhet och säkerhet. Härdat glas är fem gånger starkare än vanligt glas och i händelse av allvarlig påverkan smäller härdat glas i små trubbiga glasbitar och kommer inte att krossa i flisor eller skärvor som vanligt glas. I händelse av en missriktad fotboll under ett trädgårdsspel minskar säkerhetsglaset risken för skador.
Dubbelglasade dörrar och fönster med fönsterbleck i aluminium Dubbelglasade dörrar och fönster med fönsterbleck i aluminium förbättrar värmeeffektiviteten och väderbeständigheten avsevärt, så att du kan använda stugan under kallare perioder. Europatillverkad dörrhårdvara, handtag och lås säkerställer utmärkt funktion och hållbarhet Europatillverkad dörrhårdvara, handtag och lås säkerställer utmärkt funktion och hållbarhet.
Stormstöd i metall Stormstöd i metall och stärkta stänger i väggarna ger bättre stabilitet och längre livslängd för stugorna. (Ingår i alla stuginsatser med en väggtjocklek på 44 mm och högre) Robust takkonstruktion som garanterar minst 120-200 kg/m2 Robust takkonstruktion som garanterar minst 120-200 kg / m2 taklastkapacitet för alla våra timmerstugor och ser till att din stuga är stabil och stark under många år framöver.
Fabriksimpregnerade fundamentramar Fabriksimpregnerade fundamentramar gör att du kan börja installera omedelbart. De återstående stugkomponenterna kräver träkonserveringsbehandling att appliceras efter montering. Fabriksimpregnerade terrassbrädor Fabriksimpregnerade terrassbrädor är användarvänliga eftersom de minskar mängden extra arbete. Våra djupimpregnerade tryckbehandlade terrassbrädor kräver ingen ytterligare behandling, bara installera och njut!
Alla stugkomponenter är gjorda av noggrant utvalda långsamt odlade tät nordisk furu som Alla stugkomponenter är gjorda av noggrant utvalda långsamt odlade tät nordisk furu som säkerställer bättre stugstyrka och livslängd jämfört med vanligt sydligt trä och tall. Med tillägg av en av våra stug isoleringssatser Med tillägg av en av våra stug isoleringssatser och ett lätt värmesystem kan du bekvämt njuta av din stuga större delen av året. (Dubbelglas ingår i alla stugbyggsatser med en väggtjocklek på 44 mm och högre).
Väderbeständig förpackning Väderbeständig förpackning skyddar din stuga från fukt, sol, UV och andra väderförhållanden tills du är redo för montering. Ditt stugpaket kan enkelt stanna ute i flera veckor om du inte installerar det omedelbart efter leveransen. Över tjugo års erfarenhet av design och produktion av träbyggnader Över tjugo års erfarenhet av design och produktion av träbyggnader säkerställer att vi har bättre kunnande och kunskap om att producera och leverera byggnader av högsta kvalitet till våra kunder. 5 års fabriksgaranti på alla träkomponenter.