Fritidshus >50m²

Våra timmerstugesatser är ett prisvärt, tidsbesparande och mycket miljövänligt sätt att bygga sommarstuga, tillägg till hemmet, kontor eller gästboende. Vi har över trettio olika stugor med sovrum att välja mellan. I vårt breda sortiment av timmerstugor finner du många olika alternativ, från sommarstugor på 25 kvm och upp till stora två- eller till och med trerummare på 100 kvm. Utöver de standardmodeller vi har tillgängliga så kan vi även anpassa dem för att bättre passa in på dina krav eller skapa helt skräddarsydda stugor efter planritning från kund. Den genomsnittliga tiden från beställning till leverans är bara 7–10 veckor, beroende på säsong. Monteringstiden är generellt sett 3–6 dagar beroende på storleken på stugan. Utöver våra standard timmerstugesatser så tillhandahåller vi även riktigt bra tillval till konkurrenskraftiga priser: isoleringssatser för tak och golv, takmaterial i premiumkvalitet, impregneringsmedel och stuprännor. Våra monteringstjänster finns tillgängliga överallt i Sverige. Klicka här för att även titta på våra mindre fritidshus på 25–50 kvm.

Visar alla 14 resultat

Fritidshus är ett populärt husval bland husägare. Om ni är ute efter att köpa och bygga fritidshus så är ni på helt rätt sida. Här finns flera fritidshus till salu. Det finns många möjligheter att hitta en perfekt fritidshus byggsats, timmerstuga eller gästhus och bygga på ert drömläge. Samtliga hus i denna kategori kräver byggnadslov. Vi skickar gärna över de ritningar ni behöver till byggnadsnämnden. Våra modeller varierar i storlekar och utseende, vilket gör att ni kan välja och vraka och hitta just er drömstuga till rätt pris.

Vill ni ändra något i utförandet på ett nyckelfärdigt fritidshus, så hör av er till oss. Om ni vill göra ändringar på fritidshus så återkommer vi med ett kostnadsförslag på era ändringar. Vi arbetar löpande med att ta fram lösningar och ändringar på fritidshus så att ni kan bygga fritidshus precis som ni vill. Hos attefallshuset24 finns flera fritidshus till salu att välja bland.

Kvalitet när du vill bygga fritidshus

När du beställer fritidshus från oss får du utmärkt kvalitet till ett oslagbart pris – och inte minst en smidig leverans! Alla våra fritidshus och timmerbyggnader är tillverkade av senvuxen nordisk gran av hög kvalitet.

Eftersom vi har egen fabrik och inte använder oss av mellanhänder så innebär det något lägre priser på fritidshus för dig som kund.

Om du har en större trädgård så kan ett fritidshus vara ett bra val. Våra multifunktionella fritidshus passar som hobbyrum, sommarhus, gästhus, biljard- och pingisrum, samt till en hel del annat. Endast fantasin sätter gränser. Observera att hus i denna kategori kräver en ordentlig grund att stå på. Som till exempel plintgrund eller betongplatta.

Väggtjocklek på hus i denna kategori är i antingen 58mm, 70mm eller 92mm. Fönster och dörrar av dubbelglas, samt 28mm golvbrädor levereras som standard.

Fritidshus byggsats

En fritidshus byggsats är ett prisvärt, tidsbesparande och mycket miljövänligt alternativ att bygga tillägg till hemmet. Kanske en sommarstuga, ett kontor eller gästboende? Vi har över trettio olika stugor med sovrum att välja mellan.

I vårt breda sortiment av fritidshus till salu finner du många olika alternativ. Från sommarstugor på 25 kvm och upp till stora tvårummare och trerummare på 100 kvm. Utöver våra tillgängliga standardmodeller så kan vi anpassa husen för att matcha era krav bättre. Det går även att skapa helt skräddarsydda nyckelfärdiga fritidshus efter planritning från kund.

Montering och isolering av fritidshus

Genomsnittlig tid från beställning till leverans är endast 7–10 veckor, beroende på säsong. Monteringstiden är generellt sett 3–6 dagar, och kan variera något mellan olika storlekar på stuga. Utöver våra standard byggsatser timmerstuga så tillhandahåller vi även riktigt bra tillval. Våra priser på isoleringssatser för tak och golv, impregneringsmedel och stuprännor är konkurrenskraftiga. Utbudet av takmaterial är av premiumkvalitet. Våra monteringstjänster finns tillgängliga överallt i Sverige. Klicka här för att se våra mindre fritidshus på 25–50 kvm.

Alla större timmerhus har tjocka 70 mm väggar. Om man vill tilläggsisolera så kan man öka på timmertjockleken till 92 mm till en extra kostnad.

Vad kostar det att bygga nyckelfärdigt fritidshus?

En återkommande fråga handlar om priset och vad det kostar att bygga fritidshus. Priser på ett nyckelfärdigt fritidshus beror på flera faktorer såsom storlek, utrustning, om det ska användas som året runt boende och vara vinterbonade fritidshus. Hos attefallshuset24 hittar du flera fritidshus i olika prisklasser. Titta runt för att upptäcka vårt stora utbud.

Sotning hur ofta fritidshus?

Att sota fritidshus kan bli nödvändigt om det finns eldstad. Det är vanligt att man vill installera eldstad i fritidshus som uppvärmning. Om en eldstad i fritidshus används frekvent som uppvärmningsmetod året om, så ska det sotas en gång om året. Men om eldstaden används säsongsvis gäller sotning vart tredje år.

Vad är ett fritidshus?

Vad är ett fritidshus? Bra fråga. Med fritidshus avses småhus som inte är inrättat för helårsboende. Fritidshus är tänkta att användas under kortare perioder. Det finns flera fördelar, samt annat viktigt att känna till och tänka på när man ska bygga fritidshus. Om fritidshuset är en plats där du tillbringar tid regelmässigt så kan du vara skriven där. Man behöver till exempel alltid söka tillstånd innan man inrättar anläggningar för avloppsanläggningar i fritidshus.