• Välja timmerstuga – vilken passar bäst för mig?

  Är du en husägare som överväger att investera i en timmerstuga? Då har du säkert redan märkt att det finns ett gigantiskt utbud av fritidshus och timmerstugor på marknaden. Så det är inte helt lätt att välja rätt. Timmerstugor finns i en mängd olika storlekar, från små förråd till påkostade gästhus och de kan utrustas med diverse funktioner som dubbelglas, separata badrum, extra tjocka golvplank och isolering.

  Med det sagt så är det viktigaste att tänka på vad just du ska använda din timmerstuga till. Många husägare väljer ett primärt och ett sekundärt användningsområde när de köper den här typen av byggnad. Du kanske till exempel vill använda din timmerstuga primärt som hemmakontor och som gäststuga när du har gäster på besök. Andra populära användningsområden för timmerstugor är förråd, garage, hobbyrum, spelrum, extra klassrum (för skolor som behöver mer utrymme på grund av COVID-19-pandemin), annex till mor- eller farföräldrar, sommarkök, bastu osv.

  Låt oss ta en titt på några av våra mest populära timmerstugor för att göra det lite enklare för dig att välja.

  FÖRRÅD EVA F

  GARAGE MED CARPORT TYP G

  TIMMERSTUGA HANSA LOUNGE XL MED VERANDA

  ATTEFALLSHUS MED SOVLOFT – SVERIGE B

  Verkstad/rymligt förråd – om du är ute efter en timmerstuga som ska användas som verkstad eller rymligt förråd så är vår Eva F verkstad det bästa alternativet på marknaden. Den här verkstaden i trädgården är både praktisk och hållbar. En riktig dröm för en husägare. Det finns gott om utrymme att förvara gräsklippare, verktyg och trädgårdsutrustning. Förrådet får även plats med dina trädgårdsmöbler så det kan stå torrt, varmt och säkert. Timmerstugan Eva F är enkel att montera, den har en enkel struktur och är byggd av material i hög kvalitet. Den är utrustad med tre fönster så att du får gott om ljusinsläpp när du arbetar med dina projekt. Det är värt att nämna att precis som alla våra timmerstugor så kan Eva F anpassas enligt dina önskemål. Du kan till och med få den spegelvänd.

  Garage/carport – Typ G kombinerat garage och carport är ett säkert kort när det gäller trägarage. De här strukturerna har höga estetiska värden men är även flexibla och prisvärda. Många kunder väljer den här timmerstugan eftersom den är gjord i stabila och hållbara väggplankor på 44 mm med fyra infogade metallstänger samt dörrar och fönster med dubbelglas. Typ H garaget är rymligt nog för att ställa din bil samt förvara alla dina biltillbehör som verktyg, vinterdäck, cyklar och mycket mer. Den största fördelen med kombinationen garage/carport är att det är lätt att ändra användningsområde på den. Monteringsprocessen tar bara 2–3 dagar och positionerna för garage och carport kan enkelt bytas så att det passar bäst för dig.

  Trädgårdskontor – ett trädgårdskontor är en toppeninvestering, särskilt nu för tiden när fler och fler människor tvingas jobba hemifrån. Timmerstugan Hansa Lounge XL är vår populäraste produkt när det gäller hemmakontor. Timmerstugan Hansa Lounge XL har precis vad du behöver med en inre yta på 12 kvm och en härlig veranda där du kan kolla e-post medan du njuter av en kopp kaffe. Vädersäkrat, privat, ekovänligt och prisvärt, ett trädgårdskontor ökar värdet på fastigheten och gör det enklare att sälja om du skulle vilja det. De högkvalitativa skjutdörrarna är en härlig touch och de kan lämnas öppna när vädret är fint för att få det att kännas rymligare.

  Extra sovrum/gäststuga – timmerstugan Sverige B med tre rum är ett utmärkt val om du behöver ett ställe för dina gäster. Visst är det härligt att ha vänner och familj över, särskilt om du har gott om utrymme och de kan sova över i ett bekvämt och privat gästhus. Det är markant billigare att lägga till en gäststuga på din tomt än vad det skulle vara att bygga ut ditt hus eller köpa ett större hus. Dessutom ökar en gäststuga, precis som ett trädgårdskontor, värdet på din egendom eftersom det är en så flexibel struktur. Det innebär att potentiella köpare enkelt kan hitta andra användningsområden för det, kanske som hobbyrum, spelrum, matplats och så vidare. Om du vill göra gäststugan ännu mer bekväm för dina nära och kära så rekommenderar vi att du utrustar timmerstugan Oscar med en Internetanslutning, luftkonditionering och ett privat badrum. Badrumsinstallationen är inga problem eftersom den här timmerstugan är så rymlig. En av våra kunder beskrev den som ”en utmärkt designad struktur till ett rimligt pris” så du kan känna dig säker om du väljer den.

  Nu när du vet lite mer om våra populäraste timmerstugor och deras olika användningsområden blir det säkert lättare att välja. Vi rekommenderar att du ser igenom alla våra produkter och analyserar deras funktioner. Vem vet? Du kanske hittar något du gillar ännu mer. Våra timmerstugor är ekovänliga, har en unik design och ett modernt utseende, och har den bästa avvägningen mellan pris och kvalitet. Varför inte investera i en timmerstuga idag?

  scroll to top