• Tips och råd till hyresfastigheter

  Har ni ont om förvaring i er fastighet? Ingen fara vi har några enkla lösningar vi vill dela med er.

  Alla vet ju att man inte ska ställa varken cyklar eller barnvagnar i trapphus pga brandrisk. Och oftast är cykelrum och barnvagnsrum nere i en källare med trappor ner, vilket resulterar i att man kanske kringgår reglerna och ställer dom i trappingången istället.

  Lugn alla fastighetsägare och hyresgäster, vi har lösningen till er.

  Dubbel förråd C är hela 15m2 och med dubbeldörren är det enkelt och smidigt att komma in med både vagn och cykel.

  Gemenskap är viktig för alla, att känna sig delaktig och umgås. Även i pandemitider går det att träffas ute speciellt nu när sommaren och solen ligger runt hörnet.

  Att fixa i trädgården är ett perfekt sätt att umgås och lära känna sina grannar och hyresvärd, Gemensamma trädgårdsdagar som avslutas med en enkel grillunch eller grillmiddag.

  Här kommer 2 tips till, ett för att förvara trädgårdsredskap och ett för att enkelt grilla även om vädret skulle ställa till det.

  Förrådet Jacob A är hela 12m2 och rymmer gott både gräsklippare och redskap.

  FÖRRÅD JACOB

  Grillat är godast! I alla fall i min mening, och det kan man absolut göra året om.

  Här kommer 2 typer av grillstugor där man kan njuta av varma sommarkvällar eller kalla vinterkvällar med kanske någon vacker ljusslinga som lyser upp den mörka himlen.

  GRILLSTUGA ELIAS

  Elias är vårt nytillskott, bara så snygg! Med sina 10m2 plus veranda kan man enkelt njuta med sina grannar.

  GRILLSTUGA SEATTLE

  GRILLSTUGA SEATTLE L 9M² / 3,6 X 3,6M / 55MM

  Seattle L med sina 9m2 har bänkar runt om så att man sitter bekvämt och samtidigt kan hålla avstånd. Grillen sitter fast i stenskivan som är utav vacker granit.

  Så för att sammanfatta, vi har lösningar på det mesta. Vi kan även göra ändringar på befintliga stugor för att skräddarsy just det ni behöver.

  scroll to top