• Snabb leverans av stugor

  Visste ni att vi har flera stugor för olika ändamål under vår flik snabb leverans. De flesta av våra stugor har en leveranstid på 28-32 veckor för tillfället, men de stugor som ligger under fliken snabb leverans kan levereras inom 3-8 veckor.

  Det är alltså inte för sent att njuta av era drömstugor i år.

  Väljer man att få den monterad utav oss så kan man ha sin stuga helt klar på 1 ½ månad. Hur häftigt är inte detta? Klicka här.

  Här kommer lite kort info om några av dom. Men kika in på länken ovan för att hitta fler stugor.

  Attefallshuset Barbados, 21m2 stuga med höga fönster och stor yta. Perfekt som kontor, tonårshäng eller gästboende. Spana in denna skönhet för mer information på länken nedan.

  Attefallshus Barbados 21m² / 6 x 4 m / 44mm

  Dubbelförråd C, 15m2 stort förråd med två utrymme. Kanske är detta något för den meckarsugna? Perfekt att förvara och mecka med sin hoj eller cykel, tänk så praktiskt att ha alla verktygen på ett och samma ställe kanske upphängda på väggen i någon fiffig lösning. Det finns såklart även plats för trädgårdsredskap eller dylikt. Läs mer på länken nedan.

  Dubbelförråd C 15m2 / 5 x 3 m / 44mm

  Timmerstuga Hansa Garden Room D, 38m2 stort extrarum, spelrum, gästboende, gym ja you name it användningsområdena är oändliga! Varför kanske inte skaffa dig den där fotostudion du alltid önskat dig eller en egen ateljé?

  In på länken nedan och låt drömmar och kreativitet flöda.

  Timmerstuga Hansa Garden Room D

  Timmerstuga minikontor 2 DS, 8,5m2 fantastiskt hemmakontor.

  Även om restriktionerna ang covid-19 har släppts så är det många som ändå fortfarande jobbar hemifrån och kommer att fortsätta göra detta. Alla behöver ett bra utrymme att sitta och jobba vid, Bra skrivbord, ergonomisk stol, kanske flera skärmar. Då är detta kontor precis vad man behöver, här får du plats med precis allt det nödvändigaste.

  Läs mer på länken nedan.

  Timmerstuga Minikontor-2 DS snabb

   

  scroll to top