• Montering av ett Attefallshus med sovloft

  Timmerstugan Sverige B med sovloft var en av våra mest lyckade tillskott i vårt utbud av 70 mm modeller under 2019. Den här stugan kan monteras med ett fotavtryck på bara 6×4 m men den ger dig hela 30 kvm användbar yta. Bottenvåningen är 22 kvm och har en öppen planlösning för vardagsrum och kokvrå samt separat dusch och toalett. Det övre sovloftet på 2×4 m rymmer bekvämt två sovplatser med gott om utrymme för en liten garderob och andra möbler.

  Vårt monteringsteam byggde en stuga och monterade takshinglar på bara 2 dagar på en plintgrund som hade förberetts av en lokal firma. Därefter tar en lokal entreprenör över och drar el och vatten, monterar köket samt hanterar träbehandling på in- och utsidan av stugan.

  Montering av ett Attefallshus med sovloft

  När alla ovanstående arbeten har slutförts så kommer kunden att nyttja timmerstugan som gäststuga för besökande släkt och vänner. Den här gäststugan på 30 kvm har tvättfaciliteter och en mindre kokvrå vilket ökar komforten samt erbjuder mer avskildhet för besökare såväl som värd.

  Den här timmerstugan i premiumkvalitet har en väggtjocklek på 70 mm, ytterligare stärkande metallstänger i väggarna samt stormskydd i metall vilket ökar stabiliteten och garanterar en lång livslängd. Stugan har högkvalitativa fönster och dörrar i dubbelglas samt extra tjocka golvplankor på 28 mm. Med ytterligare isolering för golv och tak samt en uppvärmningslösning så kan du använda stugan året om.

  Oavsett om du vill bygga en campingplats, en stuga för uthyrning på tomten eller en lyxig gäststuga så som våra kunder så är timmerstugan Sverige B definitivt något att fundera på.

   

  scroll to top