• Hur använder man ett trädgårdshus på bästa sätt?

  De flesta vill ju ha en trädgård med mycket bommor, buskar, bär och frukter. Men dom vill att den ska vara lättskött. Hur kan man kombinera detta?

  Varför är det så bra med ätbara blommor, buskar och träd? I min mening tycker jag att i trädgårdar ska man inte plantera giftiga bär och växter, du vet aldrig när det kommer ett barn eller djur dit?

  För att underlätta skötsel av din trädgård behöver du någonstans att vara när du planterar om, även att förvara dina redskap.
  En mycket enkel lösning är trädgårdsstugan Super Tom med förråd.

  Attefallshus Timmerstuga Med Förråd Super Tom

  I förrådsdelen kan man enkelt fästa krokar för upphängning av redskap och hyllor för förvaring av krukor mm. Denna del kan du även använda som vinterförvaring av frukt tex äpplen och päron så att ni kan njuta hela året ut av er sommarskörd.

  I delen med fönster och dörrar sätter man ett planteringsbord med utsikt mot trädgården för att se och inspireras av allt vackert.

  Hur bygger man vidare då? Jag älskar att kunna använda det mesta i trädgården i min mat, kryddor, grönsaker, bär och frukt.

  Då tänker ni genast att man måste ha ett trädgårdsland, nej det behöver man inte. Du kan odla i pallkragar, stora krukor/baljor, möjligheten är oändlig.

  Hur använder man ett trädgårdshus på bästa sätt

  Hur magiskt är det inte att kunna står i din trädgårdsstuga men doften av trä som blandas med sommaren underbara dofter.

  Att bara kunna gå ut och plocka din egen sallad till dagens lunch eller middag.
  Bärplantor som smultron och jordgubbar sprider sig som ogräs, därför är det en fördel att odla denna i stora krukor eller zinkbaljor, detta är inte bara snyggt utan praktiskt också.
  Oavsett vad du planterar i din trädgård behöver du plats, utrymme och förvaring vilket en smart trädgårdsstuga kan ge dig.

  scroll to top