• En kunds egna bilder på vår Garden House Hansa Lounge XXL med förråd och terrass

    Här är några foton av ett nybyggdt Hansa Lounge XXL, som nu används som trädgårdsrum och har en lyxig badtunna. Detta är en väldigt moderna trädgårdsbyggnad som också har en stor 4 x 2 m förvaringsbod.

    Denna multifunktionella trädgårdsbyggnad kräver endast 6 x 8 m av din trädgård och är därför också ett utmärkt val för trädgårdar med begränsat utrymme. Du får ett rymligt 15 m2 stort trädgårdsrum, gott om utrymme för förvaring samt stor veranda. Allt i en mycket prisvärd trädgårdstuga.

    Vårt monteringsteam bygga ihop denna stuga på ca 2 dagar eller så väljer man självmontering med en eller två hjälpande händer vilket vanligtvis tar 4-6 dagar. Innan monteringen kan börja, se till att du har en ordentlig grund byggd. Denna stuga kan monteras på många olika typer av fundament. På jämna ytor brukar våra kunder vanligtvis betong plintar, cementgrund eller de mest prisvärda men väldigt hållbara plast fötter.

    Detta 44mm trädgårdshus är bland våra bästsäljare och finns alltid i lager för snabba 2-4 veckors leveranser under högsäsong från mars till september.

    scroll to top