Stor Bastutunna

Price: 70 200,00 kr

Med imponerande 4 meter i längd är denna rymliga fristad byggt för att hålla. Med väggar av 40 mm gran, Icopal Plano Bitumen-takskiffer och en fantastisk yttre finish. Välj mellan ett vedeldat eller elektriskt aggregat för avkopplande och helande stunder. Medan interiören av alträ och golvbrädor bidrar till den lyxiga atmosfären. Med en låsbar främre dörr, ventilationssystem och möjlighet till anpassning med tillvalspaket erbjuder denna bastu en oöverträffad upplevelse av komfort och frid.

Leveranstid: 6 - 10 veckor
Artikelnr: TG001 Kategori:

Förberedelsen av installations platsen är okomplicerad – du behöver bara en plan yta av kullersten eller en jämn grund som kan bära vikten av bastun och erbjuda en stabil bas. Om du har frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss. Vårt engagerade team i Sverige är redo att tillhandahålla den information och hjälp du behöver.

Väggtjocklek: 40mm
Bredd: 225 cm
Höjd: 225 cm
Kapacitet (personer): 6
Diameter: 225 cm
Längd : 400 cm
Antal rum: 2
Ytterligare information: Icopal Plano Bitumen takskiffer. Den yttre ytan är behandlad med Remmers HK Lasur. Satsen inkluderar rostfria metallband och justerbara klämmor.
Ångbastu: Ångbastuns interiör är elegant utformad i alträ. Golvbrädor är installerade både i främre rummet och basturummet för ökad komfort.