• Timmerstugan Hansa Corner A som matplats och terrasslounge i trädgården

    Det gläder oss att kunna dela de här helt fantastiska fotona från en kund på en Corner A timmerstuga som vi levererade juli 2018. Vi skickade även med den extra starka självhäftande takpappen Icopal Firesmart. Grundarbete, montering av stugan, målning och hela interiören utförde kunden helt själv. Nu används stugan som en matplats och umgängesplats i trädgården med en liten bar i ena hörnet. På den 4 x 3 m stora terrassen skapade kunden en härlig sommarlounge där man kan koppla av och ha det trevligt.

    Timmerstugan Hansa Corner A som matplats och terrasslounge i trädgården

    Timmerstugan Hansa Corner A är en av våra allra mest populära produkter bland våra svenska och norska kunder. Precis som de flesta av våra bästsäljare så är Corner A en lagerförd produkt. Det innebär att vi i de flesta fall kan leverera den inom 2–4 veckor.

    Stugan har en väggtjocklek på 44 mm och standardsatsen inkluderar dörrar och fönster med dubbelglas, extra tjocka golvplankor på 28 mm, takbrädor på 18mm, impregnerade terrassbrädor på 28 mm, stärkande metallstänger som sätts in utmed hela väggen på flera ställen och därefter fixeras med muttrar samt alla övriga metalldon och prefabricerade träkomponenter som behövs, allt trä är nordisk gran. Alla fönster har tysktillverkade tilt and turn-system i premiumkvalitet vilket innebär att de kan öppnas helt eller bara vinklas uppifrån för ventilation.

    scroll to top