Grillhus

Vår skandinavisk stil BBQ stugor och en traditionell samiska grillkåtor är en 6-15 m² hexagonala eller åttkantiga trädgårdsbyggnader med en central träkolgrill, ett bord monterad runt grillen, en justerbar rökutsugningshuv, en skorsten och ett skorstenset, och fasta träbänkar (sittplatser). Alla våra lyxiga grillstugor levereras med attraktiva och praktiska granit tabeller i stället för trä bords att lägga elegans, gör rengöringen så mycket lättare, och rädda dig från att ändra tabellen vartannat år.

Visar alla 9 resultat

Vad är en Grillhus, Grillkota BBQ Hut?

Gemensam grill loger är 6-10 m2 hexagonala eller åttkantiga trästugor med en central träkol grill bord monterad runt Firepit. Bänkar är fixerade med innerväggarna och ser bra ut täckt av fårskinn. Att kunna laga mat och ha BBQ fester, funkar utmärkt i alla väder det gör dem mycket praktiskta. En Grillkåta tillför en ny dimension underhållande till familj och vänner och skapar en riktigt speciell atmosfär.

Vilken Grillkåta eller BBQ stuga passar dig att köpa?

Alla våra grillstugor är utrustade med samma höga standard som inkluderar: central kolgrill, rundt bord i granit, skorsten och justerbar rökutsugskåpa. De enda tre saker kvar att besluta innan du köper en BBQ stuga är storleken, priset och vilket utseende du gillar mest.

Apropå storlekar, det finns tre huvudsakliga storlekskategorier. Mindre 6 m² BBQ hyddor är sexkantig form, de har 5 bänkar runt grillen och rymmer 10 personer. Större Octagonal grillstuga har 7 bänkar som är idealiska för 14 personer att sitta bekvämt runt grillebordet och njuta av middagen. De största BBQ stugor har en yta på 12 och 15 m² är multifunktionella grillstugor, där man kan ha en trädgård rum med separat matplats och ett litet pentry utöver kolgrill.

Hur fungerar det?

Mycket enkla raka svar! Centralkolgrill fungerar som alla andra utegrillar eller grill. Använd hög kvalité träkol, tänd upp och få matlagning! Grillen har ett fast huvud grillgaller i mitten och en övre justerbar grillgaller för grönsaker eller bara hålla grillat kött varm efter den har tillagats. Den fasta granitbordet runt grillen ger en bra plats för bekväma middagar samt för snacks, sallader och drycker. Bänkar runt bordet är fästa i väggarna, varje bänk är bra för 2 personer. Mindre grillstugor har fem bänkar och större har sju. Rökutsugningshuven är justerbar, det är en bra idé att hålla den lägre när grillning och lyft upp det senare. BBQ stugor behöver inte el, lampor eller uppvärmning. kolglöden gör jobbet för att hålla dig varm och dessutom skapar den speciella atmosfär med naturlig värme och ljus av brand.

Hur man installerar Grillhus, Grillkåta och BBQ stuga?

Installation av din BBQ stuga eller Grillkåta är en snabb och enkel 1-2 dagars projekt för två personer utan att behöva hyra in personal. En BBQ stuga kräver inte betongfundament. Fundamentbalkar kan läggas på stenplattor eller liknande ( plintar), vilket lämnar lite utrymme mellan marken och grunden för ventilation. Som ett nästa steg, lägger du prefabricerade golvplankor på grundbalkarna (6 element för sexkantiga hut och 8 för åttkantiga hut). Nu när du har installerat golvet, lyft upp och placera de prefabricerade väggplankor och fixera dem till varandra med skruvar och fästen som tillhandahålls. (Alla fästen ingår i monteringssats).

Efter det placeras de prefabricerade takelementen (takpappsval har förinstallerat på takpaneler från fabriken) och din stuga är nästan klar. Den allra sista saker att göra installerar remsor på takåsar, fixa bänkarna, installera hyllor på väggarna, placera den centrala grillen och installera skorsten tillsammans med rökenrörhuven. Färg behandling och trä preserver måste göras direkt efter monteringen. Detta kommer att skydda byggnaden och se till att du kan njuta av dessa fantastiska BBQ måltider i åratal framöver!

Säkerhet

Vi vill att du ska få många år av säkerhet och nöje av din BBQ stuga och utan att vilja påpeka det uppenbara vi anser att det är viktigt att observera följande säkerhetstips:

Montera både kolmonoxid och rökvarnare i din BBQ hydda och testa dem regelbundet. Medan BBQ grillar testas i stränga säkerhetsnivåer och är omgivna av granit, skulle vi råda dig montera en brand släckare eller brandfilt i BBQ stugan som en extra försiktighetsåtgärd. Självklart bör BBQ aldrig lämnas utan uppsikt eller barn runt dem!

Följ de senaste trenderna och göra din trädgård bättre med en mycket speciell BBQ stuga och förlänga BBQ säsong till 365 dagar om året !!!